Valet av nya tapeter till sovrummet

Har det blivit dags att fräscha upp i hemmet? Då kan det vara bra att börja med att fixa väggarna. Att måla eller sätta upp nya tapeter kan göra stor skillnad. Idag finns det ett stort utbud av tapeter att välja mellan. Det finns enfärgade varianter, tapeter med mönster och även fototapeter. Du kan antingen tapetsera hela rummet, eller nöja dig med en fondvägg.

Om du är sugen på en ny tapet kan du ta en titt här för ett stort utbud med många olika typer av tapet. Det är inte så svårt att tapetsera själv, men om du inte kan eller vill finns det många målerifirmor du kan anlita. Då kan du dessutom ha rätt till så kallat ROT-avdrag från Skatteverket, vilket ger dig rabatt på arbetskostnaderna.

Fräscha upp med nya inredningsdetaljer

Du kan också förnya sovrummet med lite nya inredningsdetaljer. En ny tavla, blommor eller kanske en snygg spegel kan sätta piff på rummet. Att köpa nya sängkläder kan också göra stor skillnad för trivseln i sovrummet. Varför inte satsa på ett nytt överkast och några prydnadskuddar?

När det kommer till att förnya hemma är det egentligen bara din fantasi som sätter gränserna. Det viktigaste är att du trivs i ditt hem.