Fixa till barnkalaset

barn på barnkalasBarnkalasen blir bara mer och mer galna till allas glädje, förutom möjligtvis plånbokens! Som tur är kan man spara mycket pengar bara genom att hoppa över professionella eventanordnare till kalaset.

Underhållning

Oavsett var man bor så brukar det alltid finnas människor som håller på med musik, magi, ballongskulptering eller liknande som kan fixa lite underhållning. Kolla med grannpojken som är hobbymagiker, han stället säkert upp för en bråkdel av kostnaden en professionell underhållare skulle gå på och uppskattar det säkert bra mycket mer.Anordna en experimentfest där barnen får hålla på med barnvänliga experiment. Det brukar alltid uppskattas av såväl barn som vuxna då en del kan vara riktigt kluriga att lista ut även efter en livstid av erfarenhet.Glöm inte heller gamla klassiska lekar som fiskedam och sätta svansen på åsnan, dessa fungerar lika bra idag som de gjorde tidigare.Om man känner att ingenting passar eller om det är mycket jobb, brukar barn vara duktiga på att hitta på äventyr själv. Man kan ge dem en plats, trädgården eller vardagsrummet och be dem leka tills det är dags för tårta eller en planerad aktivitet. Som förälder är det bra att ha lite uppsikt om det är små barn, men man behöver inte styra och ställa för att barnen ska ha roligt. Du kan lugnt ta itu med disken eller börja duka fram fika.

Dekoration

Här får man verkligen släppa lös sin vildaste fantasi! Du vet säkert vad ditt barn gillar, tänk igenom vilka av dom sakerna som skulle fungera som ett tema.Få saker skriker födelsedag så mycket som ballonger och i ballongvärlden finns det mycket variation. Företaget Gasballonger.se säljer alla möjliga ballonger. Allt från vanliga gummiballonger i olika varianter till specialdesignade reklamballonger om man verkligen vill göra festen unik. Ballonger kan dels användas som en festpresent till besökarna om de fylls med helium och om man fyller dom med vanlig luft är de fortfarande perfekta att placera runt omkring festlokalen som dekoration.Istället för att använda ditt egna porslin som ett barn säkerligen kommer ha råkat förstöra innan kvällen är slut så kan du köpa in engångstallrikar. Då pratar vi inte om vita tråkiga tallrikar utan om de som faktiskt är specifikt gjorda för barnkalas. Det finns idag ett stort utbud av engångstallrikar med teman för barn. Allt från deras favorit Disney-film till mer generella teman som till exempel pirat, prinsessa eller cowboy.shutterstock_283325456