Nya kuddar och täcken till familjen

När du har en stor familj kan det vara svårt att alltid tillfredsställa allihopa. Men en front du kan hjälpa till på är sängfronten. Det är alltid välkommet att få kuddar och täcken som passar ens sovstil. Du kan klicka här för att hitta inspiration till bra täcken för dig och din familj.

En kudde att krama

Det blir allt vanligare idag att vilja ha en kudde som du kan krama när du sover. Det finns forskning som visar på att det här kan efterlikna en partner eller en moders- eller farsfigur. Det i sin tur leder till en känsla av trygghet och bättre sömn. Om du inte har en gedigen kudde som är anpassad för att kramas är det definitivt något du bör titta extra på.

Tyngdtäcken den nya trenden

Sist men inte minst är täcken som har tyngder i sig något som har ökat i popularitet. Även här tyder forskning på att det kan hjälpa mot sömnsvårigheter. Det är en liknande tes som med kramkuddar som ligger till grund för forskningen. Det är tyngden av en modersfigur eller partner som hjälper dig att somna. Det sägs också hjälpa dig att sova djupare då trycket av täckte omhuldar dig mer än ett vanligt täcke.